Search This Blog

Monday, August 23, 2010

Kare-Kare with Alamang or Shrimp Paste

KARE-KARE...Maysa nga pagla'ingan tay kabsat ko nga agluto iti kare-kare. No adda iti agbirtdey wenno special occasion ket isu la ti kari na nga agluto iti kare-kare. Makapalaing siguro no pinirmi nga kastoy iti makan, anya? It is a Pinoy stew made from peanut sauce with variety of vegetables at special parts ng mga beef...mabalen met iti baboy, sagpaminsan siguro ket karne iti manok wenno kalding. Syempre, may side dish na bagoong shrimp (alamang or shrimp paste). Masarap pa ang kare-kare pag may puso ng saging (banana flower bud or heart ng saging), may talong, sitaw, at tsaka pechay. Masarap kaya ang kare-kare na walang mani? Tips nga diyan sister kung paano ka magluto ng Kare-kare?

http://www.bigextracash.com/affiliate/scripts/click.php?tst_cl=1

No comments:

Post a Comment